Poliţiştii argeşeni vor lipsi de la parada de 1 Decembrie!

0

Anul acesta, autoritățile vor organiza parada de 1 Decembrie, dar cu forțe diminuate,f ață de alți ani. Dacă anul trecut nu a fost organizată deloc, anul acesta va avea loc dar cu măsuri impuse de pandemie. M.S. 

De asemenea este primul an în care reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Argeș nu participă la parada de Ziua Națională a României. Motivul invocat a fost lipsa de personal, având în vedere că în aceeași zi vor trebui acoperite mai multe  zone în timpul activităților de prevenire , dar și de verificare și control privind măsurile impuse de pandemie. Se pare însă că motivul ar fi nemulțumirile oamenilor legii privind aplicarea Legii Salarizării Unice, și posibilitatea ca și în anul 2022  si fie menținută măsura plafonării salariilor.

 

„60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.
Vor defila pe jos, dar și cu autospecialele din dotare, 20 de autovehicule, în total.

La ora 9, la Cimitirul Eroilor din Pitești va avea loc ceremonia de depunere a coroanelor.
De la ora 10, în Piața Vasile Milea se va desfășura ceremonia militară.

Indiferent că vorbim despre oficialități sau despre public, toți trebuie și sper să înțelegem să respectăm măsurile de siguranță. Suntem în continuare în pandemie. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. La fel și păstrarea distanței”, anunţă prefectul Radu Perianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.