Tentativă de omor la Stoenești!

0



A ajuns arestat la domiciliu după ce a avut intenția să își omoare o rudă. Totul s-a întâmplat după ce, cei doi, alături de o altă rudă, au chefuit ceva timp.


La finele săptămânii respectivii, s-au adunat la unul dintre ei și s-au pus pe chef. Au băut, se pare, cam mult, au ajuns la o discuție în contradictoriu. Cum niciunul dintre cei doi, agresor și victimă, nu au cedat, de la replici acide, au trecut la bătaie. Lucrurile au degenerat, astfel că, Ionuț Emil B., din comuna Stoenești, l-a atacat pe Ovidiu B., cu un cuțit, încât, procurorii au ajuns la concluzia că i-a pus viața în pericol. Ovidiu B., a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Ionuț Emil B., de “îngrijiri “ din partea oamenilor legii. Pe numele lui Ionuț Emil B., a fost întocmit dosar penal, iar încadrarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cei care au instrumentat cazul, a fost cea de tentativă de omor.
Iată decizia magistraților Tribunalului Argeș, în ceea ce privește starea inculpatului Ionuț Emil B. :
“În temeiul art. 227 alin. 1 C.proc.pen., respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş de arestare preventivă a inculpatului B. IONUȚ EMIL. În temeiul art. 227 alin. 2 C.proc.pen., ia față de inculpatul B. IONUȚ EMIL măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.11.2021 şi până la data de 27.12.2021, inclusiv. În temeiul art. 221. alin. 1 C.proc.pen., impune inculpatului B. IONUȚ EMIL obligaţia de a nu părăsi imobilul unde va executa măsura preventivă a arestului la domiciliu, respectiv municipiul Câmpulung, pe durata măsurii preventive, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.
În temeiul art. 221 alin.2 C.proc.pen., impune inculpatului B. IONUȚ EMIL pe durata arestului la domiciliu următoarele obligaţii: -să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoana vătămată B. Ovidiu și nici cu martorul B. Marian.
În temeiul art. 227 alin. 1 C.proc.pen., dispune punerea în libertate de îndată a inculpatului B. IONUȚ EMIL, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză”. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.