Victoria îi duce pe locurile de play-off!

0

  • FC Argeș – Gaz Metan Mediaș, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



Echipa de fotbal a Piteștiului are șansa de a ajunge pentru prima dată în acest sezon competițional pe locurile de play-off dacă va reuși să își treacă în cont o nouă victorie în campionatul intern. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 17.30, pe propriul teren, pe Gaz Metan Mediaș, în runda cu numărul 18 din Casa Liga 1.


Argeșenii vor aborda partida cu ardelenii cu un moral foarte bun. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi a învins în primele două etape din acest retur de campionat pe Universitatea Craiova și UTA, iar în Cupa României s-a calificat în semifinale după ce a trecut la loviturile de departajare de Politehnica Timișoara.
De partea cealaltă, în runda precedentă, formația pregătită de Ilie Poenaru a scăpat printre degete victoria cu Farul Constanța, ardelenii fiind egalați în ultimul minut dintr-un penalty controversat transformat de Jefte Betancor. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 8, cu 27 de puncte, iar Gaz Metan Mediaș se situează pe locul 13, cu 16 puncte. Cu un eventual succes, piteștenii pot urca chiar pe locul 3 dacă FC Voluntari și Universitatea craiova nu vor obține mai mult de 1 punct în partidele cu FC U Craiova și FC Botoșani. Partida din turul campionatului s-a terminat la egalitate, 2-2, golurile ardelenilor fiind reușite de Filip și Matricardi, pentru argeșeni punctând Cristi Tănase și Diogo Viana. De la revenirea în Liga I, FC Argeș nu a reușit să o învingă niciodată pe Gaz Metan Mediaș, dorința alb-violeților de a se impune în acest meci fiind destul de mare. M.D.