Şoferiţa indisciplinată, provoacă accidente!

0



La 19 ani, o şoferiţă din Câmpulung, a bifat două accidente spectaculoase. Duminică seara a ajuns pe contrasens şi provocat o coliziune în lanţ, rănind patru persoane. Anul trecut în luna octombrie, nu a acordat prioritate într-o intersecţie şi a intrat într-o mașină de poliție care a luat foc. Mai mult, săptămâna trecută fusese amendată pentru viteză. 


Accidentul a avut loc pe DN 73 , în localitatea Valea Mare Pravăț din Argeș. Ioana R,. în vârstă de 19 ani, din Câmpulung, se afla la volanul unui Volkswagen. Mergea spre Brașov, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat pe contrasens, în plin, într-o Skoda Octavia, condusă de Ionela C, de 34 de ani, din Dârmănești. Un al treilea autovehicul, un Volkswagen Golf, condus de George C., de 20 de ani din Albeştii de Muscel, care mergea în spatele şoferiței vinovate, a intrat inevitabil în celelalte două. În urma impactului patru persoane au fost rănite. Au ajuns la spital, ocupanţii Skodei, şoferiţa, fiul acesteia de 6 ani şi un pasager de 30 de ani dar şi prietena conducătoarei vinovate, o tânără de 18 ani care a suferit contuzii.

A lovit o mașină de poliție

Șoferița care provocat accidentul în lanț , este aceeași care anul trecut, în luna octombrie, a intrat într-o mașină de poliție, după ce nu a acordat prioritate de trecere echipajului. Atunci mașina oamenilor legii a ars în întregime și doar reacția unui tânăr elev la scoala de subofițeri aflat din întâmplare în zonă a făcut posibilă evitarea unei tragedii. El i-a scos pe ocupanții mașinii cuprinse de flăcări. Săptămâna trecută, Ioana r a fost amendată pentru depăşirea vitezei legale. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.