Incendiu la o vilă din Bughea de Sus!

0



O vilă la un pas să se facă scrum sâmbătă seara, în comuna Bughea de Sus! Printr-un apel la 112, pompierii de la Detaşamentul de Pompieri militari Câmpulung, au fost solicitați să intervină cu două autospeciale de stins incendii.


La momentul sosirii echipajelor de intervenție, ardea o camera de la mansarda casei și aproximativ 70 mp din acoperiș. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se propage la celelalte încăperi, restul acoperișului și la casele care se aflau în imediata apropiere. “Nici nu şi-au dat seama că arde casa. Am observant noi şi am sunat şi la 112 şi i-am anunţat şi pe ei. Au ieşit săracii pe fugă din casă şi le venea să plângă când au văzut că focul se întindea tot mai iute. Bine că au venit cei de la pompieri şi au stins repede, ca să zic aşa, nu a ars tot şi nici nu s-a extins la alte case din vecini”, a precizat un vecin. Nu au fost victime, cele 5 persoane care locuiesc în casă au reușit să se evacueze în timp util.
Incendiul a fost observat de vecini și aceștia au anunțat producerea incendiului. Acoperișul a ars în proporție de 30%, iar în camera de la mansardă au ars elemente de mobilier, materiale textile și un televizor. Intervenția a durat aproximativ o oră, iar pentru lichidarea incendiului au lucrat 10 pompieri musceleni. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.