Doar cu 3 puncte rămân în cărțile play-off-ului!

0

  • FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, astăzi, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



După eșecurile cu Gaz Metan Mediaș și Rapid București, echipa fanion a județului nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru intrarea în play-off. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 17.30, pe propriul teren, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în runda cu numărul 20 din Casa Liga I, penultima din acest an, ultima în fața propriilor fani. 


Piteștenii vor aborda duelul de pe stadionul Dobrin cu moralul zdruncinat după înfrângerile cu ardelenii și giuleștenii.
Înaintea acestei partide, FC Argeș se situează pe locul 8, cu 27 de puncte, la trei lungimi în spatele Universității Craiova și FC Botoșani, echipele clasate pe locurile 5 și 6 ale clasamentului. Covăsnenii sunt pe val de la venirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică.
Sepsi va aborda meciul de la Pitești de pe locul 10 al ierarhiei, cu 24 de puncte, cu trei mai puțin decât echipa piteștenii.
Echipa pregătită de italianul Cristiano Bergodi are moralul excelent după victoria din runda precedentă, de pe propriul teren, cu Farul Constanța.
În tur, FC Argeș s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 2-0, reușitele alb-violeților fiind semnate de Cristi Dumitru și Grigore Turda. Formația pregătită de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi are nevoie de victorie ca de aer, orice alt rezultat diminuând simțitor șansele argeșenilor de a termina anul 2021 în primele șase poziții ale ierarhiei. M.D.