Şi-a bătut mama, nevasta şi fiica!

0



Turbat de furie, un bărbat, în vârstă de 48 de ani , din comuna Valea Iaşului şi-a lovit mama, soţia şi fiica, luni. Urmare a agresivităţii de care a dat dovadă, împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie. În aceeaşi zi s-a întors acasă, deşi nu mai avea voie, şi a băut-o pentru a doua oară pe soţie. Ieri a fost plasat sub control judiciar dar nu se poate întoarce la domiciliu.


Luni, zi de 13, zi cu ghinion pentru o familie din comuna Valea Iaşului. Gabriel D., de 48 de ani, din localitate şi-a luat la bătaie soţia. În timp ce o lovea, mama lui a sărit să-şi apere nora. Furios individul a lovit-o şi pe femeia în vârstă de 78 de ani. Când fetiţa celor doi soți, o copilă de 11 ani, speriată, a intervenit ca să-l liniştească, a fost şi ea lovită de tată. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au fost sesizați de scandal şi au mers la locuinţa familiei. „După evaluarea situației, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care celui în cauză i s-a impus părăsirea locuinței, precum și interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri față de victime, locuința acestora sau locul de muncă al soției. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma lovirilor sau altor violențe”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Plasat sub control judiciar

Fără să țină cont de ordinul de protecţie, după câteva ore, Gabriel D. s-a întors acasă şi a bătut-o pentru a doua oară, în aceeaşi zi, pe soţie.
Poliţiştii au fost chemaţi din nou şi ca urmare a încălcării ordinului de protecţie, au emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea a trei infracţiuni, respectiv încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, violență în familie sub forma lovirilor sau altor violențe și amenințare. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar. Încă o dată i s-a pus în vedere de către procuror să nu se întoarcă acasă nici să nu se apropie de victime. M.Sandu