Accident mortal la Mărăcineni

0



O femeie în vârstă de 60 de ani, a fost ucisă ieri, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc la Mărăcineni, în zona blocurilor. Victima a fost lovită de o maşină în timp ce traversa pe marcaj. A murit în ambulanţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Accidentul a avut loc ieri, în jurul prânzului, în apropiere de blocuri. Marcela P. de 60 de ani, din Mărăcineni, traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. A fost lovită de un Mercedes Vito, condus pe DN 73 dinspre Câmpulung către Piteşti de Ilie I. de 57 de ani, din comuna Bălileşti. În urma impactului femeia a rămas inconştientă. La fața locului a mers un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, dar acesta a chemat în sprijin echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Femeia intrase în stop cardio- respirator. Au fost demarate manevrele de resuscitare dar nu a putut salvată, victima decedând în ambulanţă.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care au efectuat cercetările la faţa locului l-au testat pe şofer cu etilotestul, stabilindu-se că omul nu era băut. Pe numele său a fost întocmit dosar penale pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă. trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.