”Vom face lucruri frumoase împreună!”

0

  • George Ganea are ambiții mari cu FC Argeș



FC Argeș și Farul Constanța au ajuns la un acord pentru împrumutul lui George Ganea la Pitești. Atacantul venit de la echipa patronată și antrenată de Gheorghe Hagi a semnat cu echipa noastră un contrat pe 1 an și 6 luni, cu posibilitate de cumpărare la finalul înțelegerii.


În această ediție de campionat, fiul lui Ionel Ganea a evoluat la Farul în 14 meciuri și a marcat 2 goluri. George a început fotbalul în Italia, unde a jucat la grupele de copii și juniori de la Entella și de la AS Roma. În 2018 a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj, unde a stat jumătate de an. Gică Hagi l-a adus la Constanța la începutul lui 2019, George îmbrăcând tricoul marinarilor în 80 de partide. La cei 22 de ani ai săi, Ganea Jr. are în palmares Cupa și Supercupa României, trofee câștigate în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020 sub bagheta ”Regelui”. Noul vârf al al alb-violeților a strâns până acum 7 selecții la naționala României U21 și 3 la reprezentativa U23. Internațional de tineret este cotat de transfermarkt.com la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă de piață a atins-o în 2019, fiind evaluat la acea vreme la 600.000 de euro.

George Ganea: ”Un pas bun pentru cariera mea”

George Ganea este încântat de venirea la Pitești. Vârful în vârstă de 22 de ani are ambiții mari la gruparea din Trivale: ”Mi-am dorit o schimbare și îi mulțumesc domnului Hagi pentru că a acceptat să pot să plec de la Farul. Mă bucur foarte mult că am venit la Pitești. Am fost primit foarte bine de către colegi, staff și conducere. Am simțit că sunt dorit aici și a contat foarte mult. Sper că vom face lucruri frumoase împreună. Obiectivul meu este să ajut echipa cu goluri, cu pase de gol, iar la final să intrăm în play-off. Acesta este și obiectivul echipei. Lupta pentru play-off s-a strâns, iar la final vor intra cele mai bune echipe. Sper să fim și noi printre ele. Am discutat cu tatăl meu și a fost fericit că am venit la Pitești. Amândoi știm de ce am ales să vin aici. Cred că am făcut un pas bun pentru cariera mea și pentru mine personal. Aștept suporterii în număr mare la stadion, să ne susțină ca până acum. Vreau să îi răsplătim cu evoluții cât mai bune”.

Jean Vlădoiu: ”Este un marcator”

Jean Vlădoiu, managerul clubului FC Argeș, este convins că prin venirea lui George Ganea piteștenii s-au întărit: ”Mi l-am dorit foarte mult și mă bucur că George a ales FC Argeș. Îl cunoșteam de la echipa națională, a participat la un Campionat European de Tineret. Este un tânăr de perspectivă, un marcator, un om de care FC Argeș avea nevoie. Avem nevoie de tineri, de jucători români, și sincer nu mă așteptam să aducem la Pitești un fotbalist cu o asemenea personalitate la o vârstă așa de fragedă. George abia acum își va pune amprenta în fotbalul românesc și va demonstra că este un jucător excepțional. De la FC Argeș poate ajunge la echipa națională a României, unde este obișnuit. Este un transfer reușit pentru FC Argeș”.

Andrei Prepeliță: ”Un fotbalist agresiv, de viteză”

Antrenorul Andrei Prepeliță are așteptări mari de la atacantul venit sub formă de împrumut de la Farul Constanța: ”George e un jucător bun, un jucător care a făcut o treabă bună la Viitorul. Este un fotbalist agresiv, de viteză, care cred că poate să ne ajute. Sper să fie fotbalistul care să dea un randament mai bun în compartimentul ofensiv. Îl așteptăm, a făcut deja două antrenamente cu echipa și vom vedea în ce stare este”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.