Derby județean pe stadionul Nicolae Dobrin

Date:

  • FC Argeș – CS Mioveni, duminică, ora 14.30, Digi Sport., Look Sport, Telekom Sport



FC Argeș și CS Mioveni se vor întâlni duminică, la Pitești, în cel mai așteptat meci de către suflarea fotbalistică argeșeană. Confruntarea de la ora 14.30, de pe stadionul Nicolae Dobrin, contează pentru runda cu numărul 26 din Casa Liga 1 și este așteptată cu mare interes de iubitorii sportului rege.


Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru cele două echipe în încercarea lor de a-și atinge obiectivele propuse. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 8, cu 35 de puncte, iar CS Mioveni se situează pe poziția a 12-a a ierarhiei, cu 27 de puncte. Atât alb-violeții, cât și galben-verzii, vin după rezultate de egalitate, FC Argeș remizând, 1-1, în deplasarea de la Ploiești, cu Chindia, iar CS Mioveni încheind la egalitate, tot 1-1, partida de pe propriul teren cu Farul Constanța. Confruntarea din tur disputată pe stadionul Orășenesc din Mioveni s-a terminat cu o remiză albă. Cu o eventuală victorie, FC Argeș ar rămâne în lupta pentru locurile de play-off, în timp ce Mioveniul ar mai face un pas important pentru rămânerea în prima ligă.

Andrei Prepeliță: ”Îmi doresc foarte mult victoria”

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, este conștient de importanta acestei partide. Tehnicianul le cere jucătorilor săi să dea totul pe teren pentru a obține victoria.
Principalul grupării din Trivale are încredere în potențialul elevilor săi: ”Ne așteaptă un meci greu. Vom întâlni o echipă care stă bine în teren și care se apără foarte bine. Mioveniul este un adversar solid care a pus probleme și altor formații cu pretenții. Cunoaștem destul de bine adversarul pentru că am disputat în această iarnă și un joc amical. Este un derby județean între două echipe de Liga I care fac cinste județului. Am mare încredere în băieți și sper să obținem victoria. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Ar fi un cadou frumos pentru fanii noștri” M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...