Remiză la Ploiești

0

  • Chindia Târgoviște – FC Argeș 1-1(1-0) Au marcat: Dulca(min.20) / Ișfan(min.64)



FC Argeș a plecat cu un punct de la Ploiești, după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de miercuri, din deplasare cu Chindia Târgoviște.


Gazdele au început foarte bine meciul și puteau deschide scorul încă din minutul 2 prin Florea care a fost blocat la timp de Greab. Replica piteștenilor a fost dată de Tofan care nu l-a putut învinge pe Moldovan cu un șut din colțul careului. Portarul argeșean s-a remarcat din nou la lovitura de cap a lui Popa. Târgoviștenii au deschis scorul după 20 de minute prin Marco Dulca care a profitat de o bâlbâială a apărării piteștene și a trimis în plasă. George Ganea putea restabili egalitatea înainte de pauză, însă portarul gazdelor a reușit să pareze șutul acestuia. După revenirea de la cabine, Greab a mai avut încă o intervenție excelentă la Florea. Piteștenii au egalat cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar prin Ișfan care l-a învins pe Moldovan cu un vole din interiorul careului.
Cristi Tănase a fost și el foarte aproape de gol, însă lobul mijlocașului argeșean a trecut peste poartă. Chindia își putea trece în cont cele trei puncte pe final, dar Greab a reușit să respingă in extremis șutul lui Daniel Popa.
În urma acestui rezultat, FC Argeș se menține pe locul 8, cu 35 de puncte, la egalitate cu Rapid, ocupanta locului 7, și la un punct în spatele Farului Constanta, ocupanta locului 6, care are însă un meci în minus.
Caseta tehnică:
Chindia Târgoviște: Moldovan – Butean, Piţian, Iacob, Ioniţă – Popadiuc, Dulca, Passaglia(min.75 Chunchukov), Sila (min.70 Căpușă)- D. Popa, Florea(min.86 Cantave). Antrenor: Emil Săndoi.
FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Joao Miguel(min.46 Fatai) – Tofan, Meza Colli, Şerban(min.70 Raynov), Tănase(min.70 Said), Latovlevici (min.40 Mușat) – Işfan(min.70 Dumitru), Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță.
Cartonașe galbene: Dumitru
Stadion: Ilie Oană Spectatori: 200
Arbitru: Iulian Dima / A1: Radu Adrian Ghinguleac / A2: Adrian Popescu
Observator joc: Constantin Stătescu
Observator arbitri: Augustus Constantin

Cum s-a marcat golurile:
Min.20: 1-0! Pițian execută o lovitură liberă, Meza Colli și Ișfan nu reușesc să respingă balonul, iar Dulca trimite în plasă din interiorul careului.
Min.64: 1-1! Ișfan restabilește egalitatea cu un vole de la 10 m.

Andrei Prepeliță: ”Rezultatele nu sunt împotriva mea”

FC Argeș a plecat cu un punct după remiza de miercuri, din deplasarea de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște. Andrei Prepeliță, antrenorul echipei din Trivale, se aștepta la un meci greu cu târgoviștenii care sunt o nucă destul de tare pe propriul teren.
Tehnicianul a transmis că nici nu se gândește să demisioneze, așa cum a făcut Mihai Ianovschi, fostul său colaborator: „Atmosfera e foarte bună, așa a fost mereu, de 1 an și 3 luni, de când sunt eu aici. Băieții au caracter și rezultatele sunt de partea noastră. Dacă cei din conducere decid altceva, eu nu am nicio problemă. Eu îmi fac treaba profesionist, ca până acum, nu am probleme. Dacă nimeni nu mi-a spus nimic. Antrenor principal am fost și voi fi. Nu voi urma calea unui om care a ales altceva. E fotbal, am lucrat la echipe care au suporteri, presiune, deci nu am probleme. Eu încerc să fac lucrurile cum știu și cred că le fac bine, echipa e aproape de play-off și ne dorim această performanță pentru Pitești, plus că suntem și în Cupa României, deci nu cred că rezultatele sunt împotriva mea. Dacă punem în balanță cum am luat echipa și cum suntem acum… Dacă ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce? Am văzut declarația domnului primar, dar nu o comentez, rar țin legătura cu el, dar nu mi-a zis nimic” a spus Prepeliță după partida de la Ploiești. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.