Femeie târâtă de păr prin curte!

0

  • Halal bărbat!



Localnicii comunei Budeasa au fost martorii, unui atac sălbatic, al unui bărbat din comună, asupra concubinei lui. Individul a bătut-o crunt! În mod barbar, a târât-o de păr prin curte, în ciuda rugăminţilor disperate ale femeii de a o lăsa în pace! Agresorul a ajuns în arest! 


Întâmplarea a avut loc în cursul săptămânii trecute, într-o dimineaţă. Florin I., de 46 de ani a făcut scandal pe la ora 10.00. Şi-a luat la bătaie, concubina, o femei cunoscută cu probleme de sănătate, inclusiv de natură psihică. A lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele şi a prins-o de păr târând-o prin curte. Ţipetele disperate ale victimei au fost auzite de vecini. Localnicii au sesizat Poliţia, iar oamenii legii de la Secția de Poliție Rurală Bascov au mers la faţa locului. Când au discutat cu victima, aceasta a negat că ar fi păţit ceva deşi se vedea că a fost agresată. Oamenii legii au discutat cu vecinii care au confirmat scandalul, dar au spus că le este teamă să dea declaraţii împotriva lui Florin I. acesta fiind un individ violent. Victima locuieşte în casa agresorului şi se temea că dacă va face plângere împotriva lui va fi dată afară şi nu are unde să se ducă. Astfel, oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au întocmit dosar penal pentru violență în familie raportată la loviri sau alte violențe. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind dus în arest pentru 24 de ore.

Nu are voie să se întoarcă acasă

Sâmbătă, împotriva lui a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. „Prin aceeași măsură preventivă au fost stabilite pentru perioada controlului judiciar și obligațiile de a nu reveni la locuința comună din localitatea Budeasa și de a nu de apropia sau contacta persoana vătămată, în mod direct, indirect ori pe orice altă cale”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Bărbatul se află în situaţia în care nu are voie să se ducă la el acasă! Nu este pentru prima dată când ajunge în arest pentru violenţă în familie. Concubina le-a spus vecinilor că va încerca să se interneze într-un centru de îngrijire ca să scape de calvar şi de răzbunarea bărbatului. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.