Accident mortal la Curtea de Argeș

0



Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut luni seară la Curtea de Argeș. Ajunși la fața locului, Pompierii au găsit o mașină intrată în gardul unei case. 


În urma impactului au rezultat două victime, un bărbat decedată și o femeie semiconștientă, cu amputație de membru superior drept. Un echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a efectuat transferul pacientei la Spitalul Floreasca din București. În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 25 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș, din direcția str. Valea Iașului spre str. Cuza Vodă, în curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton.
Din păcate, în urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Cepari, pasager în autoturism, precum și rănirea gravă a conducătoarei auto, femeie de 25 de ani, din Băiculești, care a fost transportată la o unitate medicală, cu leziuni grave. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.