Sebastian Pribeagu, pe podium la CN de tenis de masă

0
1



Clubul FC Argeș a participat acum câteva zile la Campionatului Național de tenis de masă (echipe și individual), Juniori II. La concursul care a avut loc în perioada 24 februarie – 1 martie, la Dumbrăvița (jud. Timiș), ayu participat sportivi din toată țara.


Clubul argeșean a fost reprezentat de Sebastian Pribeagu, cel mai valoros sportiv al secției de tenis. Piteșteanul a participat atât la individual, cât și în concursul pe echipe. Evoluțiile lui Sebastian au fost destul de bune, iar la finalul întrecerilor, sportivul argeșean a reușit să urce pe podium. Rezultatele lui Sebastian Pribeagu:
-Locul al III-lea – ECHIPE: Lotul a fost alcătuit din Sebastian Pribeagu (FC Argeș), Canea Kocsis Andras și Kristof Kovacs (LTNM Târgu Secuiesc)
-Locul al III-lea – DUBLU: Lotul a fost alcătuit din Sebastian Pribeagu (FC Argeș) și Canea Kocsis Andras (LTNM Târgu Secuiesc) La INDIVIDUAL, Sebastian a cedat în Sferturile de finală, în fața principalului favorit, Luca Oprea. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.