Polițist luat târâș de un BMW!

0



O fată de 18 ani și un tânăr de 28 de ani sunt acuzați de ultraj după ce au acroșat cu mașina un polițist. Cei doi încercau să fugă, în urma unui scandal care a avut loc în local, la care au participat în jur de 7 persoane, pentru a nu fi luați la întrebări de oamenii legii sosiți la fața locului. Înainte de a demara BMW-ul, tânărul scandalagiu i-a smuls agentului body camera pe care o avea fixată pe uniformă.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, după ce au băut cu mult peste cât puteau duce, mai mulți tineri s-au luat la ceartă cu agenții de pază din local. După ce a izbucnit scandalul, de la vorbe au trecut rapid la fapte astfel că s-au încăierat în restaurant. În timpul agresiunii, se spune că a fost lovit și un ospătar, iar scandalagiii au spart pahare și farfurii. Patronul localului a sunat la 112, iar primii sosiți la restaurantul Stejarul, acolo unde avea loc scandalul, a fost un echipaj de la Secția de Poliție Rurală Lunca-Corbului. Oamenii legii au reușit să identifice o parte dintre participanții la scandal. Doi au fost urcați în echipaj, alți doi au fost puși să stea deoparte, moment în care un al cincilea a plecat către o mașină din parcare.

I-a furat body camera agentului

Unul dintre agenți a încercat să-l oprească, cerându-i să se legitimeze, dar a fost ignorat de tânărul care l-a împins ca să poată trece. Acesta a urcat într-un BMW, la volanul căruia se afla o tânără de 18 ani, și i-a spus șoferiței să plece. Omul legii a încercat să-i oprească. A deschis portiera și a vrut să-l tragă afară pe tânăr. În acel moment, cel care ocupa locul pasagerului i-a smuls boby camera și strigat la șoferiță să pornească. Atunci când tânăra a demarat, polițistul care se afla lângă mașină a fost acorșat și trântit la pământ. Martorii susțin că puțin a lipsit ca omul legii să nu fie călcat de roata din spate a mașnii.

Au fugit cu maşina

Polițistul s-a ridicat și a vrut să plece în urmărirea BMW-ului, dar atunci a realizat că nu poate conduce din cauza durerii de genunchi. Era lovit la o mână și la picior și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Între timp, la fața locului au sosit în sprijin echipaje de la Poliția Costești. Cei rămași la fața locului au ezitat să dea detalii despre fugari. Aceștia au fost însă identificați după numărul mașinii, care îi aparținea fetei. În timp ce oamenii legii îi căutau, tinerii care au realizat cât este de grav ce s-a întâmplat, s-au întors la restaurant, însoţiţi de un avocat. Nicoleta Antonia S. de 18 ani, din comuna Vedea şi Cosmin Constantin C., de 28 de ani, din comuna Uda au fost duşi la Secţia Rurală Lunca Corbului pentru audieri. Ceri doi sunt acuzaţi de ultraj, dosarul fiind prelat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti. A fost recuperată şi body camera care a oferit anchetatorilor informaţii preţioase.

El începuse scandalul!

Cercetarea a stabilit că scandalul din local a fost iscat de Cosmin Constantin C. (cel care a fugit ) şi Cosmin Ionuţ U, de 25 de ani, din comuna Făgețelu, judeţul Olt, cunoscut cu antecedente penale. Pentru încăierare a fost întocmit, separat, un alt dosar penal pentru: loviri sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat (n.r al body camerei). Oamenii legii încearcă să-i identifice pe toţi participanţii la scandal. Până acum să se ştie că au fost 7, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 43 de ani. Cercetările continuă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.