DTO Rally Team începe sezonul de raliuri în Austria

0



DTO Rally Team dă starul sezonului de competiţii de raliuri din 2022 în acest sfârşit de săptămână!. Echipa argeșeană va fi reprezentată de două echipaje la Rebenland Rallye, eveniment ce se va desfăşura vineri și sâmbătă în Austria.


Competiția programează 165 de kilometri cronometrați pe 16 probe de asfalt din sudul Austriei, în apropiere de Graz. Cristi Dolofan împreună cu Traian Pavel vor concura pe Citroen-ul C3 Rally2, în timp ce Eugen Cărăgui și Robert Fus se aliniază la start la bordul Peugeot-ului 208 T16 R5. Cele două echipaje DTO Rally Team au decis să dea startul sezonului din anul 2022 în Austria, la o competiție internațională, deoarece nu vor fi prezente la prima etapă din România, Raliul Maramureșului. Cu această ocazie, echipa și-a prezentat noul design al mașinilor de concurs, livery care va fi folosit la toate participările din acest an competițional. Echipajele DTO Rally Team sunt susținute de partenerii: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen și DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial și Placări Faine Grup.

Pe locul 8 la Covasna Winter Rally

Echipajul Cristi Dolofan – Traian Pavel și-a făcut încălzirea pentru cursa din Austria la finalul lunii trecute, la Covasna Winter Rally, competiție care a avut loc la Harghita, pe zăpadă. La acea întrecere, cei doi sportivi argeșeni nu au luat startul cu Citroen-ul C3, cu cu un Mitshubishi EVO 9. La a doua sa participare pe zăpada de la Comandău, bulgarul Yuliyan Teliyski a câștigat ediția din 2022. La 30,9 secunde în urmă s-a clasat tot un echipaj din Bulgaria, format din Georgi Yankov și Cvetan Baldijev (Mitsubishi Lancer). Podiumul a fost completat de argentinienii Paulo Soria și Marcelo der Ohannesian (Peugeot 208 R2) la o distanță de 01:31,1 față de câștigători. Echipajul format din Cristian Dolofan și Traian Pavel (Mitsubishi Lancer) a terminat cursa de la Covasna pe locul 8.
La ediția din 2022 a Covasna Winter Rally au luat startul 37 de echipaje din 5 țări. M.D.