Eveniment important la Institutul Pomicol Mărăcineni!

0

Eveniment important joi, la Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni. Începând de la ora 10,00 sub, genericul „Ziua deschisă a tăierilor de întreținere și fructificare la cireș și afin”, va avea loc o acțiune cu sute de specialiști în horticultură. M.S.

Vor avea loc prezentări și dezbateri cu privire la oportunități de investiții în pomicultură și o demonstrație practică de tăieri la diverse specii de pomi în livadă.
Vor fi prezenți producători de fructe și reprezentanți ai sectorului de procesare, consultanți, studenți, elevi, profesori, autorități publice centrale dar și membrii Holland Fruit House precum și reprezentanți Centrul de Excelență AGRIEDU precum și ai Ambasadei Olandei la București.

În paralel se va discuta și despre pregătirea noii generații de fermieri în pomicultură, despre competențe complementare și abordări inovatoare.
La sesiune adresată sectorului educație agricolă vor fi prezenți profesori din liceele și universități agricole, fermieri, autorități locale și guvernamentale, parteneri în lanțul de valoare, anunță Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.