A dat lovitura la magazinul de bijuterii și ascuns prada în cizme

0

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Mogoșoaia, a dat lovitura la o casă de amanet și la un magazin de bijuterii, în noaptea de joi spre vineri. Minorul a fost reținut. Când a fost prins, avea cizmele pline cu podoabele din argint furate. M.S.

Suspectul a intrat într-o casă de amanet de pe bulevardul I C Brătianu, din Pitești.  Profitând de neatenția angajatului a furat un laptop. După miezul nopții, a spart geamul unui magazin de bijuterii de pe strada Victoriei. S-a declanșat alarma iar în 2 minute, la fața locului au ajuns agenții de la Quartz Security Controls. Tânărul a fost prins în interiorul magazinului. Purta o perucă blondă cu păr lung, ca în cazul în care va fi surprins de camerele de supraveghere să nu poate fi identificat.

Agenții Quarts au sesizat poliția și mai multe echipaje de la Secția 1 au mers în zonă. Tânărul a fost încătușat. Luat la întrebări de oamenii legii, acesta a a răspuns în engleză pentru a-i deruta.

În timpul percheziției corporale, oamenii legii au găsit în cizme o adevărată comoară. Zeci de bijuterii din argint , erau ascunse de hoț în încălțăminte.

În cursul nopți tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.