Meci cu o contracandidată!

0

  • Liga 1, Play-out, etapa 2: CS Mioveni – Chindia Târgoviște, astăzi, ora 20:30



CS Mioveni joacă astăzi pe propriul teren cu Chindia Târgoviște, într-un meci ce poate fi decisiv pentru stabilirea uneia dintre echipele care merge la barajul de menținere.


Partida de pe Stadionul Orășenesc începe la ora 20:30 și contează pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Accesul specatorilor nu mai este restricționat, astfel că, organizatorii așteaptă cât mai mulț suporteri în tribune, să îi încurajeze.
Înainte de acest meci Mioveniul ocupă locul 7 în clasamentul play-out-ului, având doar 15 puncte în timp ce Chindia este pe 6 cu 19 puncte. Argeșenii se prezintă la acest meci după înfrângerea din etapa trecută de la Sepsi, dar și după o serie neagră, de 3 înfrângeri consecutive, cu U Craiova (0-3), cu UTA (1-2) și cu Sepsi (1-3).
De partea cealaltă, Chindia a remizat în prima etapă din play-out, 0-0, acasă cu FC U Craiova, într-un meci în care nu a arătat nimic deosebit. În sezonul regulat, dâmbovițenii au câștigat la Mioveni cu 1-0, în timp ce în retur a fost egal, 0-0.
CS Mioveni are nevoie de un rezultat bun în acest meci, pentru a mai spera la locurile din clasament care se mențin în Liga 1 direct, fără baraj.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.