A început curățenia de primăvară, la Mioveni

0



În Mioveni au început de câteva zile, lucrările specifice curățeniei de primăvară. Astfel, în primul rând s-a început salubrizarea în tot orașul, acțiune ce se desfășoară în fiecare an în perioada martie-aprilie.


Cele două autospeciale ale SEdC, pentru măturat mecanizat pe care le deține societatea au lucrat și în cartierele Clucereasa și Racovița și au intervenit pentru curățarea carosabilului și trotuarelor, precum și pentru colectarea deșeurilor stradale. Acţiunile specifice de primăvară se desfăşoară în toate cartierele din oraș, atât pe arterele principale cât şi între blocuri şi vor implica lucrări de stropit, răzuit la rigolă, măturat şi spălat carosabil şi trotuare. Admisnitrația locală face și un apel către toți cetățenii să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise. Sesizările sau sugestiile cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie pot fi trimise prin # Dispeceratul non-stop, email, sau prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”.
Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store. Desfășurarea activităților programate poate fi influențată de starea vremii, activitățile urmând a fi suspendate în caz de condiții meteo nefavorabile. S.M.