Ca să poată acţiona, hoţul a întrerupt camerele

0
1



Un recidivist din Dâmboviţa, a venit la Piteşti cu lecţia învăţată şi a dat o lovitură de 10.000 de lei la o hală din cartierul Prundu. Hoţul a observat sistemul de supraveghere şi ca să poată acţiona fără să fie dat de gol, a tăiat firele de alimentare oprind camerele. Apoi a intrat nestingherit, după ce a spart un geam. Măsurile lui de precauție nu au avut succes, fiind prins a doua zi!


Valerică O., de 33 de ani, din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, a venit la Pitești duminică noaptea. A mers la o hală de pe bulevardul Petrochimiştilor şi a acţionat. Ştia cum este amplasat sistemul de supraveghre şi a tăiat alimentarea cu energie electrică, oprindu-l. După ce a întrerupt camerele a intrat în hală pe geam. A plecat de acolo încărcat ca Moş Crăciun. A furat scule, aparatură electrică și electronică, în valoare de 10.000 de lei. A doua zi, când angajaţii au constatat spargerea, reprezentanţii societăţii au alertat Poliția, iar cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe autorul furtului în aceeaşi zi. Din fericire nu apucase să vândă nimic din ceea ce furase! Astfel, au fost recuperate: o drujbă, aparate de sudură, boxe, stație de amplificare, polidisc, truse mecanice. Acestea au fost înapoiate reprezentantului societăţii. Valerică O. a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri a fost dus la Parchet cu propunerea luării unei măsuri, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.