Trei şoferi reţinuţi, într-o zi!

1



Tot mai mulţi tineri încalcă, în mod conştient, legea şi urcă la volan fără permis. Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, unii mai conduc şi beţi. Nu sunt însă singurele infracţiuni rutiere comise de tineri, după cum au constatat poliţiştii Serviciului Rutier Argeş. Pentru a-i descuraja pe cei care, în mod conştient, pun îi în pericol pe participanţii la trafic, oamenii legii au trecut la măsuri dure. Marţi, nu mai puţin de trei reţineri au avut loc pentru infracţiuni rutiere.


În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1,30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, au oprit în trafic un Renault la volanul căreia se afla un tânăr de 20 de ani, din localitate. Când au verificat documentele oamenii legii şi-au dat seama că autoturismul avea montate plăcuţe de înmatriculare care, în realitate, aparţineau altei maşini. În plus, s-a constatat că cel de la volan, Florin T. mirosea a alcool. I s-a cerut să sufle în etilotest şi a refuzat. Când i s-a propus, nu a vrut să meargă la spital pentru recoltare de probe de sânge în baza cărora să fie stabilită alcoolemia. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului, iar marţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă fiind dus în arest.

Cercetat în mai multe dosare

Tot marţi, a ajuns în arest şi Laurenţiu M., de 245 de ani, din comuna Merişani. În seara zilei de 23 martie a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul a fost depistat, pe DN 7C, pe raza localității Merișani, în timp ce conducea un autoturism BMW , fără a poseda permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. S-a constatat că tânărul mai este cercetat în dosare privind infracţiuni rutiere. În loc să dea semne că se va îndrepta, acesta a continuat să încalce legea tocmai de aceea poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, care instrumentau dosarul, împreună cu procurorul de caz au decis să-l ducă în arest.

La un pas de comă, la volan!

Beat criţă, aşa a fost prins la volan, în noaptea de 24 spre 25 martie, Eduard c., de 29 de an, din Merişani. Tânărul conducea un BMW, la Bascvov, când a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov. După ce că era băut, acesta nu avea nici permis. Poliţiştii sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au întocmit pe numele lui un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului. După isprava comisă, Eduard C. a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Marţi, a sosit rezultatul care indică faptul că şoferul avea o alcoolemie de 1,93 la mie. În aceeaşi zi s-a dispus reţinerea lui pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Control judiciar

După o noapte în arest, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. Toţi mai au şi alte probleme cu legea, fie pentru comiterea de infracţiuni rutiere fie al gen de infracţiuni. Ieri au fost eliberați după ce împotriva lor a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.  M.S.


1 COMENTARIU

  1. ,,Tot marţi, a ajuns în arest şi Laurenţiu M., de 245 de ani”…dar vai,a fost descoperit cel mai in varsta locuitor de pe Terra….245Ani si inca conduce masina,WOW ….P.S. Vai de mama voastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.