Avansări în grad de Ziua Jandarmeriei Române

0



Anual, pe data de 3 aprilie se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române. În acest an se aniversează 172 de ani de la înființarea armei. Cu acest prilej vor fi organizate diverse manifestări.


Astăzi va avea loc o activitate festivă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, în cadrul căreia jandarmii argeșeni vor fi recompensați pentru activitatea desfășurată. La această activitate vor participa și reprezentanți ai principalelor instituții publice cu care colaborează I.J.J Argeş. Vor fi avansaţi în grad înainte de termen, 19 jandarmi argeşeni, 3 ofiţeri şi 16 subofiţeri. Alţi 9 jandamri vor primi diplome de merit.
Duminică, 3 aprilie 2022, începând cu ora 14.00 IJJ Argeş va organiza un punct de informare, în parcul Ștrand din Pitești, la intrarea dinspre strada Costache Negri.
Acolo vor fi amanajate standuri expoziționale ce cuprind: prezentarea tehnicii utilizate de jandarmi în diferite misiuni, o parte dintre autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului și prezentarea câinilor folosiți de jandarmi în misiunile specifice, ocazie cu care se vor distribui pliante informative și materiale promoționale. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.