100 de familii din Rociu, ajutate cu donații, de Biserică

Date:



Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului promovează diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei.  


Zilele trecute a fost organizată o nouă etapă în cadrul proiectului eparhial ,,Bucuria de a dărui”, desfășurată în parohia Gliganu de Jos, comuna Rociu din protopopiatul Costești. Din donațiile credincioșilor de la parohia Fundeni din Câmpulung Muscel, 100 de familii din comuna argeșeană Rociu au primit astăzi diferite daruri constând în: alimente, detergenți, haine, încălțăminte,covoare, rechizite și jucării.

Acestea au fost aduse la biserica cu hramul Sf. Împărați Constantin și Elena din parohia Gliganu de Jos. Evenimentul s-a desfășurat în prezența părintelui consilier Andrei Diaconescu – ca reprezentant al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei.

Activitatea socială desfășurată face parte dintr-un proiect inițiat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care a îndemnat toate parohiile argeșene să organizeze colecte de alimente, haine și jucării care să ajungă la familiile defavorizate, copiii orfani și bătrînii bolnavi lăsați fără îngrijire. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...