Ne vom revedea, la Simfonia Lalelelor, la noi acasă!

0
  • Smiley, mesaj către piteşteni



Mâine va începe, la Piteşti, cea de a 45-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, organizată între 15 şi 17 aprilie. Piteştenii şi nu numai, vor avea parte de trei zile în care se vor bucura de spectacole, lansări de carte, expoziţii florale şi timp petrecut în aer liber, manifestarea urmând să se desfăşoare în parcul Lunca Argeşului.


Pregătirile pentru manifestarea de referinţă a Piteştiului au început. În Parcul Lunca Argeşului au fost duse flori pentru standurile destinate vânzării. Expozanţii îşi amenajează spaţiile de prezentare punând în valoare câte o temă. În cadrul evenimentului va avea loc un spectacol extraordinar, sâmbătă seara de la 19.30 la 22.00, cu Smiley și Theo Rose, prezentat pe Ilinca Vandici.

Cu acest prilej, Smiley a transmis următorul mesaj: „Dragi piteşteni sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne vor revedea după mult timp de aşteptare. Ne vor revedea pe 16 aprilie, la Simfonia Lalelelor, la noi acasă.”. Pentru Smiley „acasă” este la Piteşti, oraşul său natal, oraşul în care îşi are familia şi prietenii.

Dino Park pentru copii

Anul acesta piteştenii care vor merge în parcul Lunca Argeşului la cea de a 45-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, vor putea vizita expoziţia florală, vor putea cumpăra diverse produse de la standurile special amenajate, vor vizita Dino Park şi vor asista la concerte. Pe lângă spectacolul susţinut de Smiley, în Lunca Argeşului va fi concert simfonic al Filarmonicii Piteşti, spectacole oferit de Centrul Cultural Pitești şi de Școala Populară de Artă Pitești. Vor avea loc şi evenimente culturale din program făcând parte mai multe lansări de carte.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.