13 goluri în 3 meciuri

0
1



Runda a cincea din turul play-off-ului a oferit un adevărat festival de goluri. Nu mai puțin de 13 goluri s-au marcat în cele 3 meciuri, cele mai multe într-o etapă de play-off.


Meciul dintre Universitatea Cluj și Concordia Chiajna, disputat luni, 18 aprilie, a pus punct turului de play-off. După 5 etape jucate, Petrolul continuă să conducă clasamentul și pare tot mai sigură de promovarea în prima ligă, în timp ce Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, neînvinse până acum în play-off, se luptă și ele pentru o poziție ce asigură promovarea directă.

Petrolul a deschis etapa cu o victorie clară contra ultimei clasate din play-off, Unirea Slobozia. Găzarii s-au impus cu 3-1 și și-au consolidat poziție de lider, în timp ce Slobozia rămâne departe de locurile de baraj. A urmat apoi, succesul categoric al Hermannstadt-ului la Steaua. Meciul a arătat că steliștii snt departe de adevăr, iar rezultatele careu l-au dus pe Oprița pe locul 4 sunt oarecum întâmplătoare. Sibienii, care au o trupă solidă s-au impus cu 4-1 în deplasare și continua lupta pentru al doilea loc ce duce direct în Liga 1. În ultimul meci al etapei, Chiajna a deschis scorul pe Cluj Arena, dar nu a rezistat până la final, pierzând cu 3-1. Ilfovenii sunt departe de locul care promovează direct, dar se luptă pentru poziția a doua de la baraj.

Rezultatele etapei a 5-a din play-off
ACS Petrolul 52 – Unirea Slobozia 3-1
CSA Steaua – FC Hermannstadt 1-4
FC Universitatea Cluj – Concordia Chiajna 3-1

Clasament play-off
1. ACS Petrolul 52 57p.
2. FC Hermannstadt 52p.
3. Universitatea Cluj 51p.
4. CSA Steaua 42p.
5. Concordia Chiajna 40p.
6. Unirea Slobozia 35p. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.