Dornici de revanșă!

0
  • FC Argeș – Universitatea Craiova, luni, ora 18.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport



Liga Profesionistă de Fotbal a programat în perioada Sărbătorilor Pascale o nouă etapă de campionat la Liga I. FC Argeș va întâlni luni, de la ora 18.00, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Casa Liga 1.


Confruntarea de pe arena din Trivale este așteptată cu mare interes de suporterii ambelor echipe. FC Argeș a încheiat turul play-off-ului pe locul 6, cu 27 de puncte, iar Universitatea Craiova pe locul 3, cu 39 de puncte. Cele două echipe nu au un moral prea bun înaintea acestui duel, ambele pierzând partidele din manșa tur a semifinalelor Cupei României. Piteștenii au cedat cu 0-2, în disputa din deplasare, cu FC Voluntari, iar oltenii au fost învinși, scor 1-2, în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK. În campionat, oaspeții sunt neînvinși de trei etape, craiovenii bifând victorii importante cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța. În play-off, FC Argeș a bifat runda trecută prima victorie după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Voluntari. Alb-violeții vor încerca să își ia revanșa în fața oltenilor după ce au pierdut cu 0-3, disputa din Bănie, din prima rundă a play-off-ului. Andrei Prepeliță, antrenorul alb-violeților, se așteaptă la un meci foarte greu cu trupa lui Laurențiu Reghecampf, însă are mare încredere în potențialul elevilor săi:
”Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă în formă, poate una dintre cele mai în formă echipe. Am mare încredere în băieți că putem scoate un rezultat bun. Vom petrece Paștele în cantonament. Nu e prima oară și nea-am obișnuit cu aceste lucruri. În meseria asta știi că trebuie să faci niște sacrificii și asta este. Duminică avem antrenament dimineață, iar masa de prânz o servim la cantonament”.  M.D.