Serie de 3 meciuri grele pentru galben-verzi!

0



Pentru CS Mioveni începe o serie grea, de trei meciuri, în care va întâlni adversari mai valoroși, care au avut și au, alte obiective în acest campionat.


Astfel, echipa antrenată de Alexandru Pelici, urmează în joace în ultimele trei etape din play-out-ului Ligii 1, cu FC Botoșani, UTA și Rapid. Primul meci din cele trei, este programat luni, de la ora 17:30, cu FC Botoșani.Dacă argeșenii sunt pe un loc ce evită acum barajul, la 6 puncte distanță de prima poziție care duce aici, moldovenii se află pe locul 2 și luptă pentru această poziție, pentru a putea da barajul și a spera la un loc de duce în Conference League. CS Mioveni poate însă profita de forma bună prin care trece, fiind neînvinsă de 5 etape, mai ales că știe secretul formației lui Croitoru, după ce a obținut două remize cu FC Botoșani în sezonul regulat. Va urma apoi o deplasare la UTA, meciul din etapa a 8-a urmând să se joace sâmbătă, 7 mai de la ora 15:00. Arădenii nu mai sunt ce au fost acum câteva etape și trag acum să nu intre și ei în lupta pentru locurile ce duc la barajul de menținere. Probabil că nu vor risca și important va fi să obțină și un punct, care să le asigure distanța față de locul 7. În fine, ultimul meci de campionat al galben-verzilor este cel cu Rapid. Până la acest joc Mioveniul trebuie să își asigure un avans de 4 puncte față de Chindia, pentru a lua în calcul și o eventuală înfrângere, în fața echipei lui Mutu, care spulberat tot în play-out. Giuleștenii pot fi la acel moment în luptă pentru locul ce le asigură barajul de cupele europene, sau pot fi siguri de acea poziție.
În caz de egalitate la finalul campionatului, între două echipe, poziția din clasamentul final va fi stabilită în funcție de rotunjirea sau nu de puncte după sezonul regulat, dar aici, și CS Mioveni și Chindia au beneficiat de ea. Apoi urmează locul și punctajul din sezonul regulat, iar Chindia are aici un avanataj, terminând mai sus decât CS Mioveni. S.M.