Vor puncte cu moldovenii!

0
  • Liga 1, Etapa 7, Play-out: CS Mioveni – FC Botoșani, astăzi, ora 17:30



CS Mioveni poate rezolva încă din această etapă ecuația salvării de la retrogradare, fără a mai da barajul de menținere în Liga 1. Pentru asta au nevoie de victorie în meciul cu FC Botoșani de astăzi. Cum însă adversarul este unul dificil, aflat în luptă pentru locurile 1 sau 2 și un punct ar fi mulțumitor pentru argeșeni, ceea ce ar însemna că în ultime două partide mai au nevoie de un alt punct pentru a evita barajul.


Echipa lui Alexandru Pelici este pe val, iar jucătorii au un moral foarte bun, după cea mai bună serie din istoria participărilor în Liga 1. Astfel, Mioveniul a reușit 13 puncte consecutive, cu victoriile cu Chindia, Gaz Metan Mediaș, Dinamo, Academica Clinceni și remiza de la Craiova. Acest parcurs îi îndreptățeste pe jucătorii gazdă să spere la cât mai mult din partida cu FC Botoșani. Moldovenii vin la Mioveni după înfrângerile cu Rapid (0-3) și Sepsi (0-1) dar și după victoriile cu Chindia (1-0) și FC U Craiova (2-1) și sunt pe locul 3 al clasamentului cu 35 de puncte, cu unul mai puțin ca Sepsi și cu 4 mai puține care Rapid.
Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul regulat, ambele partide terminându-se la egalitate, 1-1 în tur la Mioveni și 0-0 în retur la Botoșani, rezultat care a încurcat echipa lui Croitoru în lupta pentru locul de play-off. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.