Hoțul fura numai din maşini descuiate!

0



Un tânăr a fost reţinut de poliţişti şi a ajuns în arest pentru comiterea a două furturi din maşini. Oamenii legii au pornit de la o reclamaţie dar, în timpul cercetărilor au stabilit că suspectul este autorul altui furt, comis pe data de 2 aprilie. Hoţul a furat numai din maşini lăsate descuiate de proprietari, la niciunul dintre autoturisme neexistând urme de forţare.


Pe 1 mai poliţiştii de investigatii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reuşit să-l identifice pe Liviu V., un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeş, suspectat că a furat bunuri dintr-un Logan parcat. Cercetările au stabilit că în noaptea de 30 aprilie spre 01 mai a.c., individul a încercat portiera autoturismului, a găsit-o descuiată şi a pătruns în interior de unde a furat un detector de radar şi alte mărunţişuri. Autorul a fost identificat după urmele lăsate în maşină. În timpul anchetei, oamenii legii au stabilit că tot Liviu V. este autorul altui furt din maşină, comis seara, pe 2 aprilie. Când au calculat prejudiciul, anchetatorii au ajuns la concluzia că tânărul a sustras bunuri în valoare de 1.500 lei. Oamenii legii au mai stabilit că Liviu V. acţiona după aceeaşi metodă. Mergea prin parcări şi încerca uşile maşinilor.

Când le găsea descuiate intra şi „ făcea curăţenie” , furând tot cei pica în mână, de la aparatură electronică la mărunţişuri pe care şoferii şi le ţin în autoturism. Duminică, Liviu V. a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri a fost eliberat după ce procurorul de caz a luat împotriva lui măsura controlului judiciar. Cercetările continuă, pentru a se stabili dacă Liviu V. are legătură şi cu alte furturi din maşini comise pe raza oraşului Curtea de Argeş. Pornind de la acest caz, poliţiştii atrag atenţia proprietarilor de maşini să se asigure că au încuiat, de fiecare dată când coboară, verificând uşile. De asemenea îi sfătuiesc pe proprietari să nu lase bunuri la vedere, pentru a elimina tentaţia pentru hoţi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.