A doua înfrângere consecutivă!

0
  • Liga 1, Play-out, Etapa 8: UTA – CS Mioveni 1-0 (1-0)



CS Mioveni a pierdut ieri cu 1-0, în deplasare, meciul disputat la Arad cu UTA, după o prestație modestă. Gazdele au marcat unicul gol al partidei după ce apărarea a fost depășită ușor pe partea dreaptă.


Galben-verzii au înregistrat sâmbătă la prânz al doilea eșec consecutiv și al treilea din din play-out. A fost 0-1 cu UTA, la capătul unui joc de la care doar s-a sperat mai mult, dar nu s-a putut. Gazdele au început în forță partida și, după 3 minute au marcat prin Otele, dar reușita a fost anulată pe motiv de off-side, jucătorul arădean fiind în poziție afară din joc după o recentrare spre el. Apoi, în minutul 10 arbitrul dă 11 m pentru UTA, după ce Rădescu îl lovește cu capul pe Da Silva la o centrare de pe dreapta. Portarul Popescu este inspirat însă și pareazaă șutul lui Batha de la punctul cu var. Până la urmă UTA deschide scorul , în minutul 27 prin Vorobjovas care trimite cu latul, de la 12 metri, în stânga lui Popescu, fiind servit în spate de Otele. La scurt timp după gol, Pelici face și o schimbare, sesizând ezitările de p partea stângă, iar Trif este înlocuit cu Oancea, moment în care Rădescu trece din fundaș dreapta, fundaș stânga.
Lucrurile se reglează și jocul se echilibrează dar fără alte schimbări pe tabelă. Mioveniul începe bine după pauză, forțează, aduce mai mult mingea în jumătatea adversă și în preajma careului însă nu reușește să schimbe ceva și pe tabelă.
În ultimul sfert de oră, ultimele două ocazii le aparțin gazdelor care trimit periculos mingea spre poarta lui Popescu, însă acesta este la post șirezolvă situațiile.
CS Mioveni a ratat sâmbătă șansa de a se salva matematic de baraj, dar mai spera să realizeze acest lucru ieri, la meciul dintre Sepsi și Chindia, unde se aștepta o victorie a covăsnenilor.
UTA – CS Mioveni 1-0 (1-0)
A marcat: Ubbink (27)
UTA: Balauru – Vukcevic, Da Silva, Benga, Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink (79 Pop) – Cardoso (70 Laukzemis), Miculescu (79 Isac), Otele (79 Matei). Antrenor: Ionuț Badea Mioveni: Popescu – Radescu (75 Burnea), Scarlatache, Garutti, Balaur (75 Tomczyk), Trif (35 Oancea) – Dumitriu, Lixandru (75 Toma) – Raicea, Rusu, Sanoh (68 Blănaru). Antrenor: Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.