Spectacol folcloric la Corbi

0



Comuna Corbi va găzdui la finalul lunii un apreciat spectacol folcloric. Astfel, duminică, 29 mai, se vor desfășura aici manifestările folclorice prilejuite de cea de a 50 – a ediţie a „RAPSODİEİ PĂSTOREȘTİ”. 


Programul întocmit de primarul Anca Alina Baciu este deja stabilit și el cuprinde atât recitaluri ale formațiilor și artiștilor cât și alte evenimente. Astfel, ediția 50 a Rapsodiei Populare va începe pe 29 mai cu o vizită la Muzeul comunei Corbi. Apoi, la ora 10:00 va avea loc Parada cântecului, dansului şi portului popular, actiune susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din judeţele : Gorj, Sibiu, Vâlcea,Olt, Argeş, precum și din Republica Moldova. Va urma apoi prezentarea invitaților de către organizatori și o deplasare în zona mirifică la ,,Chilii ”. Ziua va continua cu iubitorii de animale, urmând a fi premiați participanții care dețin cele mai frumoase animale, premiere efectuată de către Asociația ,,Corbii de Piatră. Va începe apoi petrecerea popular sustinută de formațiile participante, dar vor avea loc și alte activitați tradiționale.
Între orele, 14.00-15.00 pe scenă va urca invitatul special, renumitul solist Doinel Handorean. Sponsorii principali ai Rapsodiei Păstorești de la Corbi sunt Asociația Agricola „Argeșul de Nord”, Asociația „Floare de Colț” a crescătorilor de ovine și Asociația Crescătorilor de ovine „Corbii de Piatră”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.