Bătaie între medici la Pediatrie!

0



Incident grav, petrecut ieri dimineaţă, la Spitalul de Pediatrie Piteşti! Angajaţi din cadrul unităţii au povestit că medicul chirurg Emil Popa l-ar fi lovit pe colegul său, şeful Secţiei Chirurgie Florin Trifan. Managerul spitalului, Tudor Ionescu a confirmat zvonurile şi a precizat să a fost dispusă o cercetare disciplinară.


Agresiunea ar fi avut loc pe holul Secţiei Chirurgie în faţa cabinetelor medicilor. Se pare că medicul Emil Popa a avut un schimb de cuvinte cu şeful de secţie Florin Trifan şi l-a lovit cu capul în figură! Martorii au povestit ulterior că doctorul Popa era nemulţumit că la cabinetul său nu există ferestre. Pretenţia acestuia era oarecum exagerată având în vedere că, de regulă, în spital numai şeful de şecţie are propriul cabinet. Cu toate că toți ceilalți medici au un singur cabinet, medicului Emil Popa i-a fost repartizată o încăpere căruia acesta i-a dat o dublă utilitate, după ce a transformat-o în cabinet dar şi în sală de forţă. Angajaţii spun că Emil Popa are aparate de forţă în camera respectivă. În plus, se spune că incidentul de ieri nu este o surpriză, din cauză că între cei doi medici ar exista tensiuni de multă vreme.

Se face anchetă disciplinară

Managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti a confirmat că a aflat și el de acest caz. „A fost semnalat acest incident, în cursul dimineţii! Se va înainta către comisia de disciplină şi se va dispune o anchetă disciplinară pentru acest motiv, în care se vor vor intervieva şi martori şi vor fi analizate probele video. În urma anchetei disciplinare se va stabili natura incidentului şi măsurile ce vor trebui luate. Vom vedea, dacă este cazul, ce sancţiuni vor fi date!” a spus Tudor Ionescu.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.