Înjunghiată de trei ori de soţ!

0
  • Tentativă de omor la Leordeni



Bătaie pe viaţă şi pe moarte între doi soţi din comuna Leordeni, amândoi ameţiţi de băutură. Încăierarea a pornit de la o sticlă de ţuică, pe care femeia i-o furase bărbatului, însă cei doi s-au războit şi din cauza „ginerelui” pe care soacra l-a dat afară din casă. Soţul era furios că nevasta i-a alungat singura sursă de venit şi a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori. Acum el este în arest iar ea la spital. 


Localnicii din Leordeni povestesc că soţii Gheorghe F. , de 43 de ani şi soţia lui Geta F. de 47 de ani, sunt prieteni buni cu paharul. Deseori la ei în casă o loc scandaluri. Aceştia sunt părinţii unei fete minore care a rămas însărcinată şi a adus pe lume un copil la vârsta de 14 ani. Tatăl bebeluşului a recunoscut copilul şi s-a mutat împreună cu iubita lui minoră, din dorinţa de a-şi întemeia o familie. Noul cuplu a locuit în casa părinţilor fetei până în urmă cu câteva zile când soacra beată l-a alungat pe „ginere”. A fost un conflict la care au fost chemaţi şi poliţiştii.

Soacra a alungat „sursa de venit”

Scandalul dintre cei doi soţi a avut loc în noaptea de luni spre marţi în jurul oreri 2.30. Cei doi erau beţi şi sau luat la ceartă. „L-a dat afară din curte pe gineri-su şi el îi întreţinea. Datorită că a făcut copil cu aia mică şi că iubeşte copilul şi o iubeşte pe fii-sa, venea cu sacoşele de la muncă. Se ducea, în deal, la pădure şi aducea lemne.
De aia voia ei să stea şi copilul aici, pentru bani, să strângă foloasele pe urma altuia. S-a îmbătat (n.r Geta M.) şi s-a luat de gineri-su cum ar fi, l-a dat afară, l-a bătut şi p-ăla şi ea nu a mai vrut să se ducă cu copilul la vaccin. A venit poliţia, le-a zis că nu mai primeşte copilul în curte. Ea era tot beată şi de dimineaţă. Poliţia a zis să stea copilul la mama băiatului. Apoi s-a dus şi fii-sa după copil. După-aia bărbatu-său s-a îmbătat şi de necaz că nu mai avea ce să bea şi ce să fumeze a făcut scandal. Îi dăduse sursa de finanţare afară. Şi ea i-a zis că te omor, te fac, te dreg… Şi i-a furat ţuica, din ce am înţeles eu, că am stat în curte şi se auzea! Spărgeau geamuri, ţipau, au făcut panaramă. Apoi am intrat în casă că mi-era frică să nu vină şi la mine.” povestea vecina celor doi, Bianca Şerban.

Rănile sunt superficiale

În timpul încăierării, Florea M. a înjunghiat-o cu cuţitul, de trei ori, pe soţia lui. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor. A fost transportată la spital unde a rămas internată. Medicii spun că se află în afara oricărui pericol, iar rănile sunt superficiale. „Pacienta s-a internat în Serviciul de chirurgie toracică, cu plăgi înjunghiate la nivelul toracelui anterior și posterior, una subclaviculară dreaptă și două la nivelul regiunii scapulare stângi (n.r. în omoplat). Atât clinic cât și tomografic, pacienta nu a prezentat leziuni ale organelor interne, plăgile fiind superficiale, motiv pentru care s-a realizat controlul hemostazei și sutura plăgilor. Evoluția postoperatorie este favorabilă, pacienta urmând a fi externată peste două zile.” a declarat Alexandru Stoian, chirurg toracic. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că pacienta necesită 14 zile de îngrijiri medicale.

„A băgat cuţitu-n Geta!”

Imediat după ce au fost alertate autorităţile, la faţa locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Investigații Criminale, polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pentru efectuarea cercetărilor. Florea M.a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor. A doua zi, întreg satul aflase despre cele petrecute. „Am auzit la magazin că a băgat cuţitu-n Geta. De la ce-a pornit cearta între ei, nu ştiu. Eu am auzit dimineaţă când veneam de la schimbul 3. Nu ştiu de la ce se certau. Au mai fost scandaluri dar nu prea ne-am băgat în casa lor.” a povestit o localnică. Marţi, Florea M. a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea arestării preventive. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile. Imediat inculpatul a contestat decizia. Apelul se va judeca la Curtea de Apel Piteşti. Până atunci, Florea M. va rămâne în arest. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.