Ajutoare de la Biserici, în Argeș

0



Și în săptămâna care a trecut, Arhipeiscopia Argeșului și Muscelului a desfășurat o serie de acte caritabile, de ajutorare a celor fără posibilități sau a celor aflați în suferință. 


Astfel, prin programul ”Dăruind vei dobândi”, părintele Horia Dumitrescu de la parohia Mavrodolu, protoieria Pitești a fost prezent în mijlocul unei comunități care se confruntă cu multe greutăți materiale și financiare, oferind alimente, dulciuri, îmbrăcăminte și jucării. În același timp, preoții au fost alături de cei încercați, în parohiile Rucărul de Jos și Rucărul de Mijloc din protoieria Câmpulung Muscel. Aici, prin prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, s-a organizat o activitate socială în care preoții Lipan Florentin și Avram Iulian au dăruit alimente, îmbrăcăminte și obiecte de igienă, copiilor de la Azilul din Valea Plopului, precum și monahiilor de la Mănăstirea Mărcuș. ”Masa bucuriei” a fost de data aceasta la parohia Retevoiești, Protoieria Mioveni, acolo unde Arhiepiscopia a venit în ajutorul unei familii, cu mari greutăți, prin darurile oferite de părintele Moraru Mihai. Totodată, s-a desfășurat o activitate socială, în care preoții Arsene Nicolae și Palmeș Cristian Constantin de la parohia Sfinții Voievozi, protoieria Curtea de Argeș, au oferit materiale de construcție, mobilă și obiecte electrocasnice unei familii defavorizată social.

Activitate la grădiniță

De asemenea, Arhiepiscopia prin același Sector Social, Filantropic și de Misiune, a Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul a desfășurat o activitate catehetică, în care părintele George Olteanu de la parohia Sfântul Apostol Toma a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grupa Mică A – Grădinița cu program prelungit Aripi Deschise, vorbind despre Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.