Gol după gol, primit de Rapid!

1
  • Mutu nu mai are cum să uite Miovenul



CS Mioveni a încheiat sezonul cu o victorie, 3-2 cu Rapid, în urma unui meci care nu mai poate fi uitat uşor. Astfel, în două rânduri gazdele au preluat conducerea pe tabelă, la fix următoarea fază după ce rapidiştii egalau.


Scorul a fost deschis de Sanoh, în minutul 40, olandezul de origine ivoriană al Mioveniului, finalzând superb, de la marginea careului cu un şut plasat, după un dribling în care a scos din joc doi adversari şi după o combinaţie frumoasă cu Rusu. După pauză, giuleştenii au căutat cu disperare egalarea, dar jocul prestat a lăsat de dorit, impresia lăsată fiind că seria de rezultate pozitive cu Mutu pe bancă au cam fost întâmplare.
Totuşi, în minutul 60, oaspeţii au egalat, prin Ioniţă, care a înscris cu capul din careul mic, profitând de marcajul lejer, la o centrare de pe stânga. Giuleştenii nu au apucat decât să se bucure cu galeria pentru câteva secunde, pentru că după ce s-a reluat jocul, Oancea a pătruns cu mingea în careu pe dreapta şi a şutat la colţul lung, marcând după ce mingea a atins mai întâi bara. După cum recunoştea după meci, Mutu nu a apucat să dea nici măcar o indicaţie sau să le transmită ceva jucătorilor, aşa de repede au “lovit” gazdele.
Rapidul a continuat apoi fuga după un alt gol egalizator, care însă nu mai venea odată cu trecerea timpului, pentru că ideile de joc nu se vedeau deloc.
În prelugirile partidei, totuşi (min 92), Marzouk egalează din nou pentru bucureşteni,cu un şut norocos, deviat, de la marginea careului, însă la fel ca la precedenta egalare, Mioveniul nu le-a lăsat adversarilor timp de gândire şi au egalat la următoarea fază, de data aceasta prin Albert Voinea care a şutat şi al la colţul lung din careu, fără speranţe pentru portarul advers.
După victoria de luni seara cu Rapid, CS Mioveniul a încheiat sezonul pe locul 6 în play-aut şi 12 la general îndeplinind obiectivul.
Galben-verzii şi-au propus la începutul campionatului salvarea de la retrogradare, iniţial prin mergerea şi câştigarea barajului, iar apoi salvarea directă, adică evitarea ultimelor 4 locuri.
Lucru pe care l-au şi reuşit cu o etapă înainte de final, clasându-se peste Chindia (locul 7, care va da baraj), Dinamo (locul, 8 care va da baraj), Academica Clinceni (locul 8, retrogradare directă), Gaz Metan Mediaş (locul 10, retrogradare directă).

CS Mioveni – Rapid 3-2 (1-0)
Au marcat: Sanoh (40), Oancea (60), Voinea (90+3) / Ioniţă (59), Maryouk
● Mioveni: Popescu – Oancea (78 Coman), Iacob, Balaur, Burnea (72 Şerbănică), Trif – Vereş, Lixandru – Sanoh (65 Rădescu), Rusu (78 Tomcyzk), Dat (65 Albert Voinea). Antrenor: Alexandru Pelici
● Rapid: Moldovan – Moise, Dandea, Grigore, Marais – Sefer, Albu, Kait, Ilie – Ioniţă, Vojtus. Au mai jucat: Marzouk, Carnat, Finică, Bălan. S.M.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.