Viorel Dobrin, din noul campion european la skandenberg!

0



În perioada 7-14 mai, la București, a avut loc Campionatul European de Skandenberg, competiție la care au participat cei mai buni sportivi de pe Bătrânul Continent.


La această întrecere, Clubul Armbenders – Viorel Dobrin din Poiana Lacului a participat cu 22 sportivi cu vârste cuprinse între 14-55 ani. Cu cele 25 de medalii câștigate, clubul argeșean a terminat pe podium în topul țărilor participante. La categoria seniori singurele medalii de aur au fost obținute de Viorel Dobrin (Seniori 85 kg brațul stâng) și de elevul acestuia, Alin Nedelescu (Seniori 65 kg). După aurul mondial cucerit în luna decembrie 2021, Viorel Dobrin, argeșeanul cu brațele de fier, menține ștafeta sus și anul acesta.
Dobrin este licențiat și masterand al Universității din Pitești, având îndrumător și totdeauna alături de el pe profesorul Florin Ghimisliu. În clubul sportivului se află și trei arbitri atestați la nivel național cu grad de junior, dar și unul la nivel european: Adelin Birciu – arbitru junior, Andreea Dobrin – arbitru junior, Viorel Dobrin – arbitru senior european și Adrian Ispăseanu – grad junior. Dobrin spune că aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul financiar acordat de Consiliul Local Poiana Lacului, primarul Ion Dumitrache, Cipcos Mar și Sistem., cărora le mulțumește pe această cale
Medaliații Clubului Armbender – Viorel Dobrin:
✒ Spirea Petrut – 2 medalii Argint stanga – dreapta Tineret -85 kg
✒ Andrei Radu – 2 medalii argint
✒ Alexandru Anghel -2 medalii bronz
✒ Adelin Buca – 2 medalii argint
✒ Andrei Cocioabă -1 medalie aur, 1 medalie argint
✒ Eduard Cocioabă -2 medalii aur
✒ Roxana Spirea -1 medalie aur, 1 medalie argint
✒ Cristi Diaconescu -1 medalie argint
✒ Codrin Manea -1 medalie argint
✒ Xenia Roșu -1 medalie bronz
✒ Liviu Dobrin – 1 medalie bronz
✒ Constantin Duminică -1 medalie bronz
✒ Aleodor Tudorache -2 medalii argint (categoria dizabilități) M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.