Gaiţele pe scena Teatrului Al Davila

0


Sâmbătă şi duminică, la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti vor avea loc spectacole pentru copii şi adulţi. Iată mai jos programul acestora.
Sâmbătă, ora 11.30 – Ridichea uriaşă în Sala Studio ”Liviu Ciulei”, co o durată de 35 minute, spectacol recomandat copiilor de peste 3 ani Sâmbătă de la ora 19:00 – Suflete neîntinate în Sala Studio ”Liviu Ciulei”). Spectacolul durează 60 de minute.
Este o comedie, o adaptare liberă după nuvelele lui Vasili Șukșin. O mamă care își crește singură copilul așteaptă vizita lui Vladimir, slujbaș la tipografie. Poate că de data aceasta Vladimir îi va cere mâna, cine știe … Asta rămâne de văzut în sala de spectacol …
Duminică: de la ora 19.00 în Sala Mare se va juca piesa de teatru Gaiţele, una dintre cele mai savuroase comedii de moravuri din dramaturgia autohtonă; o comedie ce dobândește, treptat, valențe specifice tragi-comediei. Autorul, Alexandru Kirițescu, scriitor interbelic, s-a născut la Pitești, pe 28 martie 1888, în familia unui funcționar ceferist. A început școala primară la Pitești.
Biletele la spectacole pot fi cumpărate online: https://www.mystage.ro sau de la Agenția de bilete a teatrului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.