Şoferul a făcut accident cerebral la volan

0



Cascadorie fără voie ieri, în comuna Lereşti după ce o autobasculantă a fost scăpată de sub control. Autovehiculul a părăsit şoseaua, a izbit un microbuz parcat lângă un gard şi a rupt un stâlp de susţinere a firelor electrice. Şoferul a fost preluat, confuz, de un echipaj SMURD fiind dus la Spitalul Municipal Câmpulung. Acolo, în urma investigaţiilor medicale, s-a aflat de ce nu a putut conducătorul să mai fie stăpân pe volan.  


Ieri, în jurul prânzului, Ionel R., în vârstă de 37 de ani, din comuna Boteni, se afla la volanul unui autocamion pe DJ 734, în comuna Lereşti. Conducătorul auto se îndrepta dinspre Câmpulung către cabana Voina. La un moment dat, autobasculanta a părăsit şoseaua a trecut peste şanț şi a lovit un microbuz care era parcat lângă un gard. Autocamionul şi-a continuat drumul izbind un cap de pod, apoi s-a oprit într-un stâlp din beton, de susţinere a firelor electrice, pe care l-a rupt.
Stâlpul s-a prăbuşit chiar pe mijlocul cabinei pe care a distrus-o. Bărbatul rămăsese captiv la volan şi martorii au chemat pompierii de la descarcerare. Ionel R. nu avea leziuni vizibile dar, era confuz. Inițial s-a crezut că este ameţit din cauza şocului suferit. A fost transportat la Spitalul Câmpulung acolo unde medicii au stabilit că bărbatul a suferit un accident vascular cerebral, în timp ce se afla la volan. De altfel, acesta este şi motivul pentru care a scăpat maşina de sub control. Atunci când camionul a părăsit șoseaua lui i se făcuse rău.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.