Doliu în Poliţia argeşeană!

0

Un accident mortal a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 73 C, drumul care face legătura între Curtea de Argeş şi Câmpulung. Cel care şi-a pierdut viaţa este un ofiţer din cadrul Poliţiei Câmpulung. Tragedia a avut loc în timp ce bărbatul mergea către casă. La sosirea echipajului medical, subcomisarul Marian Mădălin C. era decedat.  
La miezul nopţii, subcomisarul Marian Mădălin C. , în vârstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş, se afla la volanul maşinii sale, o Dacia Logan şi mergea dinspre Câmpulung către Curtea de Argeş. Între Muşăteşti şi Valea Iaşului, într-ocurbă uşoară, ofiţerul a pierdut controlul volanului, maşina a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat în şanţul din beton. Nu se ştie exact cât a stat poliţistul acolo, cert este că un şofer care trecea prin zonă a observat luminile maşinii răsturnate. Omul a oprit şi a văzut că este cineva în stare de inconştienţă la volan. A sunat la 112 şi a anunţat că a avut loc un accident.

A murit având centura de siguranță pusă

Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Oamenii legii şi-au găsit colegul fără suflare. Acesta rămăsese prins în centură.
Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut să facă altceva decât să contate decesul lui Marian Mădălin C. Potrivit cadrelor medicale bărbatul era decedat de câteva minute, cel mult o jumătate de oră. Se pare că a murit pe loc. Abia în timpul cercetărilor oamenii legii şi-au dat seama că bărbatul decedat le este coleg. Subcomisarul Marian Mădălin C. era ofiţer în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale la Poliţia Municipiului Câmpulung. Locuieşte în Curtea de Argeş şi când a avut loc tragedia se ducea acasă. Era singur în maşină. Era în timpul liber.
Marţi a fost la serviciu, de zi, dar a lucrat până la ora 16.00 iar accidentul a avut loc la aproximativ opt ore mai târziu. Ofiţerul s-a transferat la IPJ Argeş în urmă cu circa doi ani, de la IPJ Bihor. Era tatăl a doi copii.

Se pare că avea viteză

Deşi în comunicatul oficial nu se precizează cauza producerii accidentului se pare că ofițerul avea viteză. „În cursul nopții precedente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs pe DN 73C, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Mușătești, din direcția Mușătești spre Valea Iașului, la intrarea într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se. Acesta a fost declarat decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a produs.” a transmis IPJ Argeş despre accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.