CS Dacia, începe barajul de menținere în Liga Florilor

0

Handbal feminin

De astăzi, până duminică se desfășoară la Rm Vâlcea, în Sala Sporturilor Traian, meciurile barajului de menținere / retrogradare în Liga Florilor, la handbal feminin.
CS Dacia Mioveni 2012, este una dintre participante, alături de CSM Slatina, Unirea Slobozia și CSU Cluj Napoca. CS Dacia Mioveni a ajuns la baraj după ce a ocupat locul 10 în clasamentul actualei ediții a Ligii Florilor, în timp ce Slatina s-a clasat pe locul 9. Argeșcenele au obținut 18 puncte, iar oltencele 22 puncte. CSU Cluj Napoca s-a calificat la baraj de pe locul 2 al Seriei B a Diviziei A 1, cu 46 de puncte în 20 de meciuri, la 14 puncte de locul 1. Unirea Slobozia a ajuns la baraj, de pe locul 1, din Seria A a Diviziei A1, având 55 de puncte, la egalitate cu Corona Brașov, dar avantaj la meciurile directe, câștigându-le pe ambele. De altfel, Slobozia a prins barajul cu două etape înainte de final, când a învins la Corona.

Meciurile programate sunt:
# Vineri, 3 iunie: # CSM Slatina – CSU Cluj Napoca (ora 16:00) # CS Dacia Mioveni – Unirea Slobozia (ora 18:00)
# Sâmbătă, 4 iunie: # CSM Slatina – Unirea Slobozia (ora 11:00) # CS Dacia Mioveni – CSU Cluj Napoca (ora 13:00)
# Duminică, 5 iunie: # Unirea Slobozia – CSU Cluj Napoca (ora 11:00) # CSM Slatina – CS Dacia Mioveni (ora 13:00)
Primele două clasate vor juca la anul în Liga Florilor. CS Dacia a fost și anul trecut la baraj, reușind să evite retrogradarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.