”La greu ne-am unit!”

0
1

Oficialii clubului din Mioveni sunt alături de jucătoarele lui Goran Kurteș înainte de barajul de menținere în Liga Florilor și au încredere că echipa va produce o nouă bucurie suporterilor.
”A fost un an competițional greu, cel mai greu din istoria Clubului, pentru că am avut de gestionat două echipe în Ligile naționale de handbal și volei, cu aceiași resursă umană, plus celelalte 5 secții, fiecare cu activitățile proprii și cu problemele lor. Niciodată nu ne-am văitat, a venit însă momentul adevărului, momentul în care handbalul, fetele noastre trebuie să ne ofere satisfacția unui an împlinit și pentru noi toți cei care le susținem și muncim alături de ele. Și aici mă refer la Consiliul Local, Primăria Mioveni, Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni , Servicii Generale, plus toți sponsorii care au fost și sunt lângă echipă și noi! Fetelor, va știu foarte bine pe toate, președintele clubului la fel, vă știm pe toate cele care aveți caracter și ați dovedit asta în acest sezon! La greu ne-am unit și am scos-o la capăt, haideți încă o data să luptăm pentru orașul nostru, pentru sala noastră minunată, pentru culorile alb albastre și pentru voi! Haideți să rămânem în istorie ca echipa care a promovat în 2020 și merge pentru a-l 3-lea an consecutiv în Liga Florilor! Fie că sâmbătă seară, pe 4 iunie, să aduceți la Mioveni, bucurie, emoție, satisfacție! Mult succes!” a transmis directorul sportiv al CS Dacia, Constantin Ciobanu.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.