Social- democraţii au oferit daruri copiilor din Câmpulung

1

De 1 Iunie, echipa PSD Argeş a mers la Câmpulung acolo unde împreună cu PSD Câmpulung au oferit copiilor baloane, cărţi şi bomboane. Parlamentari de Argeş, şefi din instituţiile argeşene şi alţi membri social-democraţi au bătut oraşul la pas. Au vorbit cu micuţii şi le-au dat daruri.  
„Bucurie, râsete cristaline, inocență – cu astfel de trăiri a fost primită astăzi, de Ziua Copiilor, echipa PSD la Câmpulung Muscel. Copiiilor pe care i-am întâlnit le-am dăruit cărți minunate, cu lumi, personaje și povești minunate, baloane colorate, un simbol al viitorului, și bomboane atât de dragi celor mici (și nu numai!). Ne dorim ca toți copiii să îndrăgească cititul, să se bucure de dulceața vieții și să devină adulți responsabili, dar care să nu uite jocurile și frumusețea copilăriei.
Și cum copilăria nu are vârstă, au fost încântați și câmpulungenii mai mari să primească baloane și dulciuri și să petrecem Ziua Copiilor alături de ei. La mulți ani, dragi copii! La mulți ani tuturor, indiferent de vârstă, căci, în esență, copilăria este o stare de spirit!”a tansmis PSD Argeş după eveniment.
La rândul său, deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat. „Am trăit azi clipe de mare bucurie în mijlocul copiilor din Câmpulung. Alături de colegii mei din Câmpulung Muscel le-am dăruit copiilor cărți, baloane și bomboane. Am simțit energie, vitalitate și am vorbit cu cei mici și cei mari despre visuri și povești, despre aripi și viitor. La mulți ani, minunați copii! Să aveți multe bucurii și aripi cât mai puternice să zburați spre un viitor cât mai frumos!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.