Universitatea din Pitești, vicecampioană națională la handbal feminin!

0

Acum câteva zile, în sala de sport a Universității din Pitești s-a disputat finala Campionatului Național Universitar la handbal feminin. În ultimul act al întrecerii s-au întâlnit Universitatea din Pitești și Universitatea Ovidius Constanța.
Trofeul a fost câștigat de dobrogence care s-au impus cu 31-23(16-10) în disputa cu argeșencele. Echipa pregătită de profesorii Paul Mihăilă și Corina Popescu a trebuit să se mulțumească astfel doar cu medaliile de argint.

Multe nume grele în ambele echipe

Cele două finaliste au beneficiat de aportul a numeroase jucătoare importante care evoluează în Liga Florilor MOL. La Universitatea din Pitești s-a aflat pe teren chiar o proaspăt campioană cu Rapid, Alexandra Badea, masterandă a Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică. Alături de ea au mai putut fi văzute portărița Vâlcei și a naționalei, Daciana Hosu, Dana Abed Kader sau jucătoarele CS Daciei Mioveni, Geanina Nițu și Daria Porohniuc. De partea cealaltă, echipa din Constanța, antrenată de Adrian Georgescu, le-a avut pe teren pe Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița), componenta naționalei de tineret Alexandra Perianu (tot Gloria Bistrița) sau Andreea Chiricuță (Știința București).
Echipa turneului
La finalul turneului, s-au acordat și câteva premii speciale. Organizatorii au întocmit și echipa turneului, o formație care ar putea juca lejer în Liga Florilor MOL:
Portar – Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea / Univ. Pitești)
Extremă stânga – Hermina Stoicănescu (CSM Slatina / Univ. Pitești)
Inter stânga – Denisa Tudose (CSU Oradea)
Centru – Dana Abed Kader (CS Măgura Cisnădie / Univ. Pitești)
Pivot – Mirabela Coteț (Dunărea Brăila / Univ. Ovidius Constanța)
Inter dreapta – Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea / Univ. Ovidius Constanța)
Extremă dreapta – Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița / Univ. Ovidius Constanța).
Golgheter: Daria Bucur (SCM Râmnicu Vâlcea/Univ. Ovidius Constanța).
MVP-ul turneului de la Piteşti a fost desemnată Dana Abed Kader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.