Din nou, zero!

0

Revenind la meciul de marți… Echipa naţională a României a pierdut cu 1-0 meciul din Bosniei & Herţegovinei, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Prevljak, în minutul 68, când Duljević a centrat de pe partea stângă, portarul Niţă a respins în faţă, iar atacantul lui Eupen a reluat simplu în plasă. Partida a început cu o întârziere de aproximativ 20 de minute, din cauza condiţiilor meteo, mai precis o fortună care s-a abătut la Zenica. Bosniacii au avut primele oportunităţi în meci, dar şuturile lui Sanjin Prcić (6) au fost blocate de jucătorii români. Un prim contraatac al echipei României s-a încheiat cu un şut imprecis al lui Răzvan Marin (16). George Puşcaş a ratat o ocazie imensă de a deschide scorul (19), după o minge greşită de bosniaci, a driblat portarul, dar a trimis slab şi Anel Ahmedhodžić a salvat un gol ca şi făcut. Finalul primei reprize a fost unul animat, dar România a ratat alte ocazii de gol (37), George Puşcaş reluând cu capul, însă Ibrahim Šehić a respins, iar apoi Andrei Burcă a trimis pe lângă poartă din careul mic. Cea mai bună ocazie a gazdelor i-a aparţinut lui Edin Džeko, al cărui şut a fost reţinut în doi timpi de Florin Niţă (43). Prima repriză s-a încheiat cu o minge centrată de Marius Marin care a căzut pe bara transversală (45). Gazdele au operat mai multe modificări la pauză şi atacurile echipei antrenate de Ivaylo Petev au fost tot mai insistente. România a fost însă echipa care a fost mai aproape de gol, însă Alexandru Cicâldău (53) a luftat de la 11 metri. România a forţat egalarea, însă nu a reuşit să aibă acţiuni clare. George Puşcaş a reluat mult peste poartă cu capul (71), în urma unui corner, Alexandru Cicâldău (87) a fost deposedat in extremis în poziţie excelentă, la 16 metri, în min. 90+2 a executat slab o lovitură liberă, mingea fiind prinsă de portar.
România: Niţă – Manea (Hanca, 81), Rus (Tănase, 74), Chiricheş (căpitan), Burcă, Camora – Marin, Cicâldău, Marin (Popescu, 74) – Maxim (Ivan, 74) – Puşcaş (Alibec, 74). Selecţioner: Edward Iordănescu. Rezerve neutilizate: 12. Horaţiu Moldovan, 16. Ştefan Târnovanu – 2. Andrei Raţiu, 5. Alexandru Creţu, 11. Nicuşor Bancu, 13. Valentin Mihăilă, 22. Deian Sorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.