Fetiţă moartă la 12 ani!

0

O copilă în vârstă de 12 ani, din comuna Merișani, satul Malul Vânăt, a murit marţi în urma unui accident cumplit! Fetiţa a căzut dintr-o căruţă încărcată cu lemne. Lovitura de la cap i-a fost fatală. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă. Oamenii legii încearcă să afle împrejurările în care a survenit decesul fetei, având în vedere că declaraţiile familiei au fost contradictorii.
Micuţa Sonia face parte dintr-o familie cu venituri reduse. Mama a divorţat şi a rămas să îşi crească singură cei patru copii. Locuieşte într-un container pus la dispoziţie de primărie. Nu are serviciu, singurul ei venit fiind alocaţiile copiilor. Pentru a avea un venit în plus, femeia care are căruţă şi cal, merge la lemne în pădure. Fetiţa de 12 ani, elevă în clasa a VI-a, era cea mai mare dintre copii şi îşi ajuta deseori mama la treburi. Marţi, femeia a fost la lemne în pădure împreună cu copila. Fata avea în picioare o pereche de cizme cu câteva numere mai mari. Se pare că din acest motiv, în timp ce era în căruţa încărcată, copila a căzut. S-a lovit rău la cap. A fost transportată la spital dar medicii nu au putut decât să constate decesul micuţei. Cazul a fost preluat de poliţişti. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Rămâne să se stabilească cu certitudine împrejurările în care a survenit accidentul. La audieri mama a spus ba că accidentul avut loc în pădure, pe un drum forestier, apoi a zis că a avut loc în curte şi ulterior că erau cu atelajul pe drum când fata a căzut. Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit al Soniei a fost dus acasă, la Merişani.
Mama fetei este distrusă de durere şi refuză să accepte că fetiţa ei a murit. Având în vedere situaţia financiară precară a femeii, localnicii şi preotul comunei, s-au mobilizat să o ajute. Fiecare a contribuit cum a putut, oferind bani, produse sau servicii. Mama fetei ar vrea să îşi conducă fiica pe ultimul drum sâmbătă, încercând să prelungească timpul în care mai pot sta împreună, dar apropiaţii încearcă să o convingă ca înmormântarea să aibă loc mai devreme din cauza temperaturilor de afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.