Mioveniul se reunește azi, la Grup!

0

Jucătorii de la CS Mioveni vor reveni astăzi din vacanță. S.Mihai
Galben-verzii au programată la ora 17:00 reunirea la Grupul Școlar Colibași după care timp de o săptămână se vor pregăti pe plan local, perioadă în care vor face și vizita medicală. Pe 20 iunie, Pelici va intra cu jucătorii în cantonament, la Poiana Brașov, unde se va sta până pe 1 iulie.
La munte vor începe și meciurile amicale. Primul este pe 25 iunie cu Chindia. Apoi, pe 29 iunie se va juca cu Farul. Pe 1 iulie, la plecarea de la munte, este programat un alt joc de pregătire, dar adversarul nu a fost încă stabilit, și va fi ales în funcție de ce echipe mai sunt în zonă atunci.
De pe 4 iulie pregătirea, până la începerea campionatului, se va face la Mioveni, iar seria amicalurilor va continua, pe 5 iulie cu FCSB și pe 8 iulie cu FC Argeș. ”Nu avem deocamdată noutăți. Vom vedea în aceste zile. În funcție de veniri la echipă, vor și și plecări. În mare, ne vom reuni în aceeași formulă în care am încheiat campionatul” spunea președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.