Din închisoare a cerut comasarea pedepselor!

0

Ajuns în închisoare după ce a condus băut, Marius Ștefan C., de 26 de ani din comuna Bogați s-a gândit să îşi rezolve toate problemele penale pe care le avea. Astfel, a înaintat Judecătoriei Piteşti o cerere de modificare a pedepsei, la care a vrut să fie luate în calcul trei sentințe, una din România, două din străinătate. Până s-a judecat procesul, tânărul a fost eliberat condiționat. Când prinsese din nou gustul libertăţii s-a dat sentința definitivă și a fost ridicat de poliţişti fiind încarcerat ca să îşi ispăşească pedeapsa.
Marius Ştefan C., a ajuns la Penitenciarul Mioveni luni. El are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, la 2 luni și 80 zile închisoare. Asta după ce, în timp ce era închis, a cerut Judecătoriei Piteşti modificarea pedepsei, în cadrul căreia să-i fie comasate toate sentinţele din ţară şi din străinătate. Bărbatul ajunsese în închisoare în 2020, urmare a unei sentințe pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce a fost prins băut. Mai avea însă alte două condamnări, una pentru furt în Germania, acolo unde instanţa a dispus pe numele lui 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru infracţiunea de furt calificat şi alta în Franţa de 8 luni închisoare cu suspendare pentru trafic de migranţi. Infracţiunea din Germania a fost comisă în timp ce argeşeanul se afla în perioadă de supraveghere dintr-un al dosar de pe rolul Judecătoriei Piteşti.
Astfel judecătorii au recunoscut hotărârile instanţelor străine au revocat măsurile suspendării, au adăugat la acestea condamnarea rămasă neexecutată din România, rezultând în total 2 ani, 2 luni şi 80 de zile. Decizia este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.