Debut cu înfrângere la Campionatul European!

0
  • Italia U19 – România U19 2-1(0-0) Au marcat: Baldanzi 47, Volpato 68 / L. Andronache 53

Reprezentativa Under 19 a României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1, de selecţionata Italiei, în primul meci din Grupa A a Campionatului European U19, care se desfăşoară în Slovacia. foto: frf.ro
Învingătorii au marcat prin Baldanzi ’47 şi Volpato ’68, iar pentru România a înscris Andronache, în minutul 53. Chiar dacă Italia a pus presiune încă din primul minut, tricolorii au avut șansa de a puncta prin Radăslăvescu și Chirițoiu, care a tras în portar. Italia a deschis scorul imediat după pauză prin Baldanzi, însă România a egalat prin Andronache. Bucuria românilor nu a durat prea mult pentru că Italia a trecut din nou în avantaj prin Volpato. Chiar dacă selecționerul Adrian Văsâi a operat mai multe schimbări în încercarea de a restabili egalitatea, scorul final a fost cel stabilit în minutul 68 de fotbalistul Romei. Urmărul joc al tricolorilor este programat, mâine, de la ora 21.00, împotriva Franței, care a învins cu 5-0 Slovacia. Primele două clasate din grupă se califică Campionatul Mondial U20, iar ocupantele locurilor 3 vor disputa un meci de baraj.
Caseta tehnică:
Italia U19: Desplanches – Mulazzi, Ghilardi, Coppola, Giovane – Fabbian, Faticanti, Casadei – Baldanzi – Nasti, Ambrosino Di Bruttopilp.
Rezerve: Zachi, Stivanello, Turricchia, Terracciano, Fontanarosa, Fazzini, Degli Innocenti, Volpato.
Selecționer: Carmine Nunziata
România U19: Popa – Pîrvulescu, Gergely, Dănuleasa, Pantea – Pandele, Sîrbu – Bodişteanu, Radaslavescu, Andronache – Chiriţoiu.
Rezerve: Borbei, Coubis, Radu, Tănasă, Sali, Ciuciulete, Popescu, Andrei.
Selecționer: Adrian Văsâi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.