Handbalista Laura Popa a semnat cu CS Dacia Mioveni!

0

Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni continuă să își întărească lotul cu care va aborda sezonul viitor. După legitimarea Aidei Darie și Claudiei Constantinescu, oficialii clubului argeșean au anunțat că s-au înțeles și cu Laura Petruța Popa.
Interul dreapta, Laura Petruța Popa, vine la Dacia Mioveni de la câștigătoarea titlului național, Rapid București. A început să joace handbal în orașul natal, la echipa Liceului cu Program Sportiv Slatina, de unde a fost apoi selectată la CNOE Râmnicu Vâlcea.
Începând din 2010, a debutat și la selecționata de junioare, apoi la cea de tineret a României.
În 2012 a fost componentă a echipei de junioare a României, care s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatul Mondial din Muntenegru.
În 2013 a fost transferată la formația „U” Jolidon Cluj. În 2015, Laura Popa a fost pentru prima dată convocată la naționala de senioare, pentru Trofeul Carpați. În martie 2017, a semnat cu Dinamo București.
În vara lui 2017 s-a transferat la Corona Brașov, iar la sfârșitul sezonului 2017-2018, s-a întors la „U” Cluj. După un sezon la „U” Cluj, Laura Popa s-a transferat în Ungaria la Motherson-Mosonmagyaróvár. La sfârșitul lui noiembrie 2019, s-a despărțit de Motherson-Mosonmagyaróvár și a revenit în țară, semnând, în decembrie, cu Rapid București, alături de care a câștigat titlul național în Liga Florilor.
Laura Popa: „Alegerea potrivită pentru viitorul carierei mele”
Laura Petruța Popa este convinsă că a făcut o alegere bună prin venirea la CS Dacia Mioveni: ”Am început sa joc handbal la vârsta de 12 ani. În acel moment făceam handbal și atletism în paralel, însă am ales handbalul pentru că prefer jocul de echipă. Când am jucat împotriva Daciei Mioveni știam că va fi un meci dificil, pentru că am văzut o echipă cu spirit de luptă, care produsese surprize în campionat. Am ales CS Dacia Mioveni pentru că promite un proiect de lungă durată și am simțit că este alegerea potrivită pentru viitorul carierei mele.Jucând handbal de atâția ani in liga întâi, am avut ocazia să fiu colegă și sunt prietenă cu majoritatea fetelor din echipă și tot ce mi-au transmis ele este un frumos spirit de echipă, determinare și profesionalism. Chiar dacă viitorul sezon se anunță unul foarte dificil, deoarece majoritatea echipelor s-au întărit, eu am încredere deplină în colegele mele, în stafful tehnic și promit să luptăm la fiecare meci pentru a ne îndeplini obiectivul.
Îmi doresc ca suporterii sa ne fie alături și să ne susțină la fiecare meci, pentru că am văzut cât contează încurajările lor. Îi asteptăm într-un număr cât mai mare, în una dintre cele mai moderne și noi săli de sport din România! Împreună, Mioveni!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.